HIDEG ELŐÉTELEK |
|
1. Avokádóba töltött joghurtos, snidlinges ráksaláta pirítóssal | 2 990.- |
2. Szilvásváradi füstölt pisztrángfilé salátaágyon, tormakrémmel | 3 300.- |
3. Hideg libamáj zsírjában, lilahagymával, friss zöldségekkel | 5 500.- |
4. Mozzarella paradicsommal, friss bazsalikommal, olívával | 2 370.- |
5. Hideg magyaros ízelítő | 3900,- |
6. Füstölt szarvassonka házi pácolt sajttal | 3200,- |
LEVESEK |
|
7. Szezonális zöldségkrémleves | 990,- |
8. Halászlé csészében | 1690,- |
9. Gulyásleves | 1690,- |
10. Fűszeres paradicsomleves | 990,- |
11. Fehérboros feketekagyló-leves | 1690,- |
12. Fácán erőleves, fácánpürével töltött fánkkal | 990,- |
MELEG ELŐÉTELEK |
|
13. Lazackaviáros blini, finomra vágott hagymával, tejföllel tálalva | 4 900,- |
14. Kacsahúsos rétes kapros, paprikás mártással | 2 450,- |
15. Kecskesajt roston, zöldsalátával, paradicsommal | 2 990,- |
16. Csiga házában sütve, fokhagymás pirítóssal | 3 300,- |
17. Békacombok roston sütve, fehérboros zöldségágyon tálalva | 3 500,- |
18. Királyrák roston, szezámmagos parajjal | 4 200,- |
19. Szent Jakab kagyló házában, finom fűszerekkel sütve | 4 400,- |
20. Vargánya roston sütve, konyak mártással, vadrizzsel | 3 200,- |
SALÁTÁK |
|
21. Zelleres paradicsomsaláta | 990,- |
22. Zöldsaláták zöld dresszinggel | 990,- |
23. Sopszka saláta | 1 490,- |
24. Idény vegyes saláta | 1 100,- |
SAJTOK |
|
25. Sajttál magyar sajtokból | 3 300,- |
VEGETÁRIÁNUS ÉTELEK |
|
26. Babfasírt mentás zöldborsópürével és marinált zöldségekkel
|
2 650.- |
27. Paradicsomos, gombás raguval töltött padlizsán sütőben sütve, pirított sajttal a tetején |
3 200.- |
|
|
TÉSZTAÉTELEK |
|
28. Spagetti alla Carbonara |
2 800.- |
29. Krémes, négysajt mártásos penne brokkolival |
2 990.- |
30. Konfitált kacsamelles-erdei gombás penne, parmezán forgáccsal |
3 990.- |
31. Bolognai spagetti |
3 200.- |
32. Paradicsomos-fokhagymás spagetti, parmezán sajttal |
2 700.- |
|
|
KACSA SPECIALITÁSOK |
|
33. Tiszai lecsós kacsa | 5 200,- |
34. Házias kacsasült párolt káposztával, hagymás törtburgonyával | 4 850,- |
35. Ropogós kacsasült meggy, narancs- vagy ananász mártással | 4 850,- |
36. Szilvával töltött vadkacsa fahéjas szilva mártással, házi burgonyafánkkal | 5 500,- |
37. Kacsatál | 5 950,- |
38. Kacsamell Rozsnyai módra | 4 990,- |
39. Kacsamell vörösboros almapürével és kecskesajttal | 4 550,- |
40. Séf kedvenc kacsamelle feta sajttal és csípős paprikával töltve, Dijoni mustármártással |
4 990,- |
SZÜRKEMARHÁBÓL KÉSZÜLT ÉTELEINK |
|
Elkészítésükhöz kizárólag a magyar Hortobágyon,nevelt szürkemarhát használunk fel, melynek élettani minősítése a világon a legjobb. |
|
41. Falusi gulyás szürkemarhából, tarhonyával | 4 900,- |
42. Szürkemarhasteak gyöngyhagymás, Kékfrankos mártással, házi röszti burgonyán tálalva, párolt zöldségekkel | 6 900,- |
43. Dupla bélszínjava, zöldbors és bearni-mártással | 11 900,- |
HALÉTELEK |
|
44. Nyelvhal egészben sütve, fokhagymás tenger gyümölcsei raguval | 4 800,- |
45. Vajhalfilé roston sütve zöldfűszeres hollandi mártásban | 4 500,- |
46. Halcopf lazacból és fogasból, tejszines rákos burgonyával | 3 990,- |
47. Sült lazacderék, rosébor mártással | 4 350,- |
48. Fogasszelet roston citrommártással, sült és párolt zöldségekkel | 3 990,- |
|
|
VADÉTELEK
|
|
49. Erdei gombás-vörösboros őzragu, aszalt szilvával töltött házi burgonyafánkkal |
5 750.- |
50. Szarvassteak eper- vagy vargányamártással |
7 200.- |
51. Szarvascomb vadasan, zsemlegombóccal |
4 550.- |
52. Burokban sült fácán saját mártásával, angol zöldbabbal |
4 950.- |
FŐÉTELEK |
|
53. Paprikáscsirke galuskával | 3 900,- |
54. Sajtkéregben sült csirkemell citromos-borsos zöldspárgával | 3 990,- |
55. Libamáj sült almával, cumberland mártással | 5 800.- |
56. Erdei gombákkal rakott libamáj, mogyorós Vermut-mártással | 6 290,- |
57. Zsírban sütött, konfitált sertéspofa, chilis-szilvás raguval |
4 200.- |
58. Egészben sült báránygerinc, besütött, rakott zöldségekkel, |
7 200.- |
59. Bélszínjava Budapest módra szalmaburgonyával és rizzsel |
5 850.- |
60. Sztroganoff bélszíncsíkok, burgonyafánkkal |
4 800.- |
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mobil: +36 30 952-1696
Tel/Phone: +36 1 201 9992
Cím - Address:
Kacsa Vendéglő
1027 Budapest II. Fő u. 75.
Kérjük,hogy keressen és kedveljen bennünket a facebook-on is |