HIDEG ELŐÉTELEK
 
1. Avokádóba töltött joghurtos, snidlinges ráksaláta pirítóssal 2 990.-
2. Szilvásváradi füstölt pisztrángfilé salátaágyon, tormakrémmel 3 300.-
3. Hideg libamáj zsírjában, lilahagymával, friss zöldségekkel 5 500.-
4. Mozzarella paradicsommal, friss bazsalikommal, olívával 2 370.-
5. Hideg magyaros ízelítő 3900,-
6. Füstölt szarvassonka házi pácolt sajttal 3200,-
   
LEVESEK
 
7. Szezonális zöldségkrémleves 990,-
8. Halászlé csészében 1690,-
9. Gulyásleves 1690,-
10. Fűszeres paradicsomleves 990,-
11. Fehérboros feketekagyló-leves 1690,-
12. Fácán erőleves, fácánpürével töltött fánkkal 990,-
   
MELEG ELŐÉTELEK
 
13. Lazackaviáros blini, finomra vágott hagymával, tejföllel tálalva 4 900,-
14. Kacsahúsos rétes kapros, paprikás mártással 2 450,-
15. Kecskesajt roston, zöldsalátával, paradicsommal 2 990,-
16. Csiga házában sütve, fokhagymás pirítóssal 3 300,-
17. Békacombok roston sütve, fehérboros zöldségágyon tálalva 3 500,-
18. Királyrák roston, szezámmagos parajjal 4 200,-
19. Szent Jakab kagyló házában, finom fűszerekkel sütve 4 400,-
20. Vargánya roston sütve, konyak mártással, vadrizzsel 3 200,-
   
SALÁTÁK
 
21. Zelleres paradicsomsaláta 990,-
22. Zöldsaláták zöld dresszinggel 990,-
23. Sopszka saláta 1 490,-
24. Idény vegyes saláta 1 100,-
   
SAJTOK
 
25. Sajttál magyar sajtokból 3 300,-
   
VEGETÁRIÁNUS ÉTELEK
 

26. Babfasírt mentás zöldborsópürével és marinált zöldségekkel

 

2 650.-

27. Paradicsomos, gombás raguval töltött padlizsán sütőben sütve,

pirított sajttal a tetején 

3 200.-

 

 
TÉSZTAÉTELEK
 

28. Spagetti alla Carbonara 

 

2 800.-

29. Krémes, négysajt mártásos penne brokkolival 

 

2 990.-

30. Konfitált kacsamelles-erdei gombás penne, parmezán forgáccsal 

 

3 990.-

31. Bolognai spagetti 

 

3 200.-

32. Paradicsomos-fokhagymás spagetti, parmezán sajttal 

 

2 700.-

 






 
   
KACSA SPECIALITÁSOK
 
33. Tiszai lecsós kacsa 5 200,-
34. Házias kacsasült párolt káposztával, hagymás törtburgonyával 4 850,-
35. Ropogós kacsasült meggy, narancs- vagy ananász mártással 4 850,-
36. Szilvával töltött vadkacsa fahéjas szilva mártással, házi burgonyafánkkal 5 500,-
37. Kacsatál 5 950,-
38. Kacsamell Rozsnyai módra 4 990,-
39. Kacsamell vörösboros almapürével és kecskesajttal 4 550,-

40. Séf kedvenc kacsamelle feta sajttal és csípős paprikával töltve, Dijoni mustármártással

4 990,-
   
SZÜRKEMARHÁBÓL KÉSZÜLT ÉTELEINK
 

Elkészítésükhöz kizárólag a magyar Hortobágyon,nevelt szürkemarhát használunk fel, melynek élettani minősítése a világon a legjobb.

 
41. Falusi gulyás szürkemarhából, tarhonyával 4 900,-
42. Szürkemarhasteak gyöngyhagymás, Kékfrankos mártással, házi röszti burgonyán tálalva, párolt zöldségekkel 6 900,-
43. Dupla bélszínjava, zöldbors és bearni-mártással 11 900,-
   
HALÉTELEK
 
44. Nyelvhal egészben sütve, fokhagymás tenger gyümölcsei raguval 4 800,-
45. Vajhalfilé roston sütve zöldfűszeres hollandi mártásban 4 500,-
46. Halcopf lazacból és fogasból, tejszines rákos burgonyával 3 990,-
47. Sült lazacderék, rosébor mártással 4 350,-
48. Fogasszelet roston citrommártással, sült és párolt zöldségekkel 3 990,-

 

 
VADÉTELEK
 

49. Erdei gombás-vörösboros őzragu, aszalt szilvával töltött házi burgonyafánkkal

5 750.-

50. Szarvassteak eper- vagy vargányamártással 

7 200.-

51. Szarvascomb vadasan, zsemlegombóccal 

4 550.-

52. Burokban sült fácán saját mártásával, angol zöldbabbal 

4 950.-

   
FŐÉTELEK
 
53. Paprikáscsirke galuskával 3 900,-
54. Sajtkéregben sült csirkemell citromos-borsos zöldspárgával 3 990,-
55. Libamáj sült almával, cumberland mártással 5 800.-
56. Erdei gombákkal rakott libamáj, mogyorós Vermut-mártással 6 290,-

57. Zsírban sütött, konfitált sertéspofa, chilis-szilvás raguval 
és angol zelleres bulgurral

4 200.-

58. Egészben sült báránygerinc, besütött, rakott zöldségekkel, 
rozmaring mártással

7 200.-

59. Bélszínjava Budapest módra szalmaburgonyával és rizzsel

5 850.-

60. Sztroganoff bélszíncsíkok, burgonyafánkkal

4 800.-

   

 

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mobil: +36 30 952-1696
Tel/Phone: +36 1 201 9992
Cím - Address:
Kacsa Vendéglő
1027 Budapest II. Fő u. 75.

Kérjük,hogy keressen és kedveljen bennünket a facebook-on is

Trip Advisor

Scroll to top