HIDEG ELŐÉTELEK
 
1. Avokádóba töltött joghurtos, snidlinges ráksaláta pirítóssal 3350.-
2. Szilvásváradi füstölt pisztrángfilé salátaágyon, tormakrémmel 3700.-
3. Hideg libamáj zsírjában, lilahagymával, friss zöldségekkel 6160.-
4. Mozzarella paradicsommal, friss bazsalikommal, olívával 2660.-
5. Hideg magyaros ízelítő 4370,-
6. Füstölt szarvassonka házi pácolt sajttal 3580,-
   
LEVESEK
 
7. Szezonális zöldségkrémleves 1110,-
8. Halászlé csészében 1890,-
9. Gulyásleves 1890,-
10. Fűszeres paradicsomleves 1110,-
11. Fehérboros feketekagyló-leves 1890,-
12. Fácán erőleves, fácánpürével töltött fánkkal 1110,-
   
MELEG ELŐÉTELEK
 
13. Lazackaviáros blini, finomra vágott hagymával, tejföllel tálalva 5490,-
14. Kacsahúsos rétes kapros, paprikás mártással 2750,-
15. Kecskesajt roston, zöldsalátával, paradicsommal 3350,-
16. Csiga házában sütve, fokhagymás pirítóssal 3700,-
17. Békacombok roston sütve, fehérboros zöldségágyon tálalva 3920,-
18. Királyrák roston, szezámmagos parajjal 4700,-
19. Szent Jakab kagyló házában, finom fűszerekkel sütve 4930,-
20. Vargánya roston sütve, konyak mártással, vadrizzsel 3580,-
   
SALÁTÁK
 
21. Zelleres paradicsomsaláta 1110,-
22. Zöldsaláták zöld dresszinggel 1110,-
23. Sopszka saláta 1670,-
24. Idény vegyes saláta 1230,-
   
SAJTOK
 
25. Sajttál magyar sajtokból 3700,-
   
VEGETÁRIÁNUS ÉTELEK
 

26. Babfasírt mentás zöldborsópürével és marinált zöldségekkel

 

2970.-

27. Paradicsomos, gombás raguval töltött padlizsán sütőben sütve,

pirított sajttal a tetején 

3580.-

 

 
TÉSZTAÉTELEK
 

28. Spagetti alla Carbonara 

 

3140.-

29. Krémes, négysajt mártásos penne brokkolival 

 

3350.-

30. Konfitált kacsamelles-erdei gombás penne, parmezán forgáccsal 

 

4470.-

31. Bolognai spagetti 

 

3580.-

32. Paradicsomos-fokhagymás spagetti, parmezán sajttal 

 

3020.-

 






 
   
KACSA SPECIALITÁSOK
 
33. Tiszai lecsós kacsa 5820,-
34. Házias kacsasült párolt káposztával, hagymás törtburgonyával 5430,-
35. Ropogós kacsasült meggy, narancs- vagy ananász mártással 5430,-
36. Szilvával töltött vadkacsa fahéjas szilva mártással, házi burgonyafánkkal 6160,-
37. Kacsatál 6670,-
38. Kacsamell Rozsnyai módra 5590,-
39. Kacsamell vörösboros almapürével és kecskesajttal 5100,-

40. Séf kedvenc kacsamelle feta sajttal és csípős paprikával töltve, Dijoni mustármártással

5590,-
   
SZÜRKEMARHÁBÓL KÉSZÜLT ÉTELEINK
 

Elkészítésükhöz kizárólag a magyar Hortobágyon,nevelt szürkemarhát használunk fel, melynek élettani minősítése a világon a legjobb.

 
41. Falusi gulyás szürkemarhából, tarhonyával 5490,-
42. Szürkemarhasteak gyöngyhagymás, Kékfrankos mártással, házi röszti burgonyán tálalva, párolt zöldségekkel 7730,-
43. Dupla bélszínjava, zöldbors és bearni-mártással 13330,-
   
HALÉTELEK
 
44. Nyelvhal egészben sütve, fokhagymás tenger gyümölcsei raguval 5380,-
45. Vajhalfilé roston sütve zöldfűszeres hollandi mártásban 5040,-
46. Halcopf lazacból és fogasból, tejszines rákos burgonyával 4470,-
47. Sült lazacderék, rosébor mártással 4870,-
48. Fogasszelet roston citrommártással, sült és párolt zöldségekkel 4470,-

 

 
VADÉTELEK
 

49. Erdei gombás-vörösboros őzragu, aszalt szilvával töltött házi burgonyafánkkal

6640.-

50. Szarvassteak eper- vagy vargányamártással 

8060.-

51. Szarvascomb vadasan, zsemlegombóccal 

5100.-

52. Burokban sült fácán saját mártásával, angol zöldbabbal 

5540.-

   
FŐÉTELEK
 
53. Paprikáscsirke galuskával 4370,-
54. Sajtkéregben sült csirkemell citromos-borsos zöldspárgával 4470,-
55. Libamáj sült almával, cumberland mártással 6500.-
56. Erdei gombákkal rakott libamáj, mogyorós Vermut-mártással 7040,-

57. Zsírban sütött, konfitált sertéspofa, chilis-szilvás raguval 
és angol zelleres bulgurral

4700.-

58. Egészben sült báránygerinc, besütött, rakott zöldségekkel, 
rozmaring mártással

8060.-

59. Bélszínjava Budapest módra szalmaburgonyával és rizzsel

6650.-

60. Sztroganoff bélszíncsíkok, burgonyafánkkal

5380.-

   

 

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mobil: +36 30 952-1696
Tel/Phone: +36 1 201 9992
Cím - Address:
Kacsa Vendéglő
1027 Budapest II. Fő u. 75.

Kérjük,hogy keressen és kedveljen bennünket a facebook-on is

Trip Advisor

 
RestaurantGuru Certificate1
Scroll to top