A Kacsa Étterem Budán, a Várhegy lábánál elterülő Víziváros szívében, a Fő utca és Kacsa utca sarkán található. Már a Római korban itt áthaladó stratégiai vízi útvonalak, kikötő és élénk kereskedelmi élet miatt kapta ez a terület a Víziváros nevet, mely a mai napig sok helyen őrzi a kis utcák, régi idők hangulatát. A több mint 70 éve működő étterem is egy ilyen patinás épületben kap helyet. 1987-ben ez volt az első magántulajdonú étterem Budapesten.

A kínálatban a magyar konyha különlegességei mellett természetesen az étterem fő specialitásai, híres kacsaételei is szerepelnek, amelyekhez kiváló, kizárólag csak magyar pincészetekből származó borokat kínálunk.

Az étlapon a hideg előételektől a desszertekig 70 különböző fogás szerepel, melyek közül 9 a kacsaspecialitás. Az itt elköltött vacsora meghittségéhez minden este hangulatos élőzene ad különleges élményt.

A kedves, barátságos személyzet, a szép teríték, az élő muzsika, az elegáns környezet remek hangulatot teremt családi, baráti, romantikus és üzleti vacsorák elfogyasztásához.

Látogasson el az éttermünkbe és személyesen győződjön meg arról, hogy nem véletlenül ajánlják az éttermet a Top 10 angol és a Frommer’s utazási magazinok első helyen a Fine Dining Restaurants kategóriában!

 - 
Danish
 - 
da
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Italian
 - 
it
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es
Swedish
 - 
sv
Ukrainian
 - 
uk
Hungarian
 - 
hu